test

Fodboldklubber igen klar med fælles koncertarrangement

VESTHIMMERLAND: For 5. gang står Farsø-Ullits IK og Aars IK sammen bag et stort koncertarrangement i Messecenter Vesthimmerland

Lørdag den 16. marts 2024 bliver der fed musik, liv og glade dage i Messecenter Vesthimmerland. Aars IK og Farsø-Ullits IK gentager succesen og skaber endnu en stor koncertoplevelse, når Bellami m/Lune Carlsen og Sweethearts går på scenen i Messecenter Vesthimmerland.

-Vi laver igen i år et set-up, der består af kendte danske navne og kopier, der kan skabe en fest fra scenen, fortæller formændene fra de to fodboldklubber, Magnus Bojer fra FUIK og Per Mølgaard fra Aars IK.

Kim Larsen og Sweethearts hits
Bellami er Kim Larsens band, der har spillet alle de kendte Kim Larsen numre i årtier.

Bandet er nu gået sammen med Lune Carlsen, og er dermed blevet nok Danmarks bedste Kim Larsen Kopiband. Sweethearts med Pernille Højmark i spidsen kan skabe en kæmpe fest fra scenen med deres fantastiske sceneshow.

En fest for hele Vesthimmerland
Farsø-Ullits IK og Aars Idrætsklub går sammen med Messecenter Vesthimmerland om at skabe dette store event, der ligesom de forrige gange gerne skal tiltrække gæster og virksomheder fra hele Vesthimmerland til et brag af en fest og koncertaften.

Der er 1.000 billetter til salg i alt, og billetsalget er allerede godt i gang. Der bliver mulighed for at starte arrangementet med en showtime menu inden koncerten, ligesom der bliver after-party helt frem til kl. 01.30, som DJ Eiskjær vil levere musikken til.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: