Flere støttemedlemmer styrker sygehuset i Farsø

FARSØ: Støtteforeningen ved sygehuset i Farsø lancerer i disse dage en medlemskampagne med henblik på yderligere at forhøje medlemstallet. Det sker ved annoncer, foldere, personlige kontakter og hjemmeside.

Støtteforeningens formand, Christian Bach Iversen, siger, at der er al mulig grund til at støtte op om sygehuset, for i årets løb har der igen været foretaget tiltag, som er med til at svække sygehus-beredskabet i Vesthimmerland – specielt på det medicinske område, hvor antallet af sengepladser er drastisk beskåret.

– Fra foreningen har vi fulgt udviklingen nøje og gjort indsigelse hver gang, faresignalerne har vist sig, siger formanden, og det agter vi at blive ved med.

Retfærdigvis skal det også nævnes, at der har været eksempler på positive tiltag, men det kan ikke bortvejre frygten for, at vilkårene for patienter fra lokalområdet vil blive væsentligt forringet, og lægedækningen på medicinsk afdeling om natten i øjeblikket står i fare for at blive helt uacceptabelt forringet.

– Det kan Vesthimmerland ikke være tjent med, siger Christian Bach Iversen.

Derfor vil støtteforeningen fortsætte kampen for at sikre rimelige vilkår for sygehuset i Farsø, og jo flere medlemmer støtteforeningen har, desto stærkere står sygehuset.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: