Flere julemarkeder i denne weekend

FARSØ: Sidste weekend kom det store ryk af julemarkeder på egnen. Hvis man ikke nåede at komme på julemarkedsturné i den forbindelse, byder chancen sig igen i den kommende weekend, hvor andre julemarkeder står for tur.

Højgården
På lørdag finder det traditionelle julemarked på Højgården i Farsø sted. Her vil der duft af jul, idet der vil være pyntet op med gran og juledekorationer. Desuden vil der være en tombola med fine gevinster og en cafe, hvor der kan købes æbleskiver, gløgg, kaffe og kage.

Om eftermiddagen vil Røde kors butikken i Farsø give opvisning med det tøj de sælger i butikken. Herefter vil det være Kimbrergarden, der slutter julemarkedet af med at spille julen ind.

Juledag i Land & Fritid
Traditionen tro, fejrer Land & Fritid i Farsø julens komme, når der på lørdag afholdes juledag for alle børn og voksne. På juledagen vil man kunne finde en masse inspiration til julegaverne til børn, voksne og kæledyr. Samtidig vil børnene kunne møde Land & Fritids nye mascot, Folmer, som vil hygge om børnene og uddele chokoladejulekalendere.  

Det populære julemarked på Vitskøl
I løbet af ganske få år har Julemarkedet på Vitskøl vokset sig til egnens største, og det finder sted i den kommende weekend.

Det gamle kloster vil være fyldt med julerier fra kælder til kvist. Samtlige elevlokaler – og der er mange, samt klosterets sale vil være fyldt med juleboder. Markedet er så populært, at der sågar er julesælgere på venteliste.      

Der vil være salg af blandt andet; håndlavet julepynt, smykker, malerier, gamle ting og sager, filt, strik, pileflet, glaskunst og keramik. Desuden vil der være diverse julegodter, så som røgvarer, vin, chokolade, økologisk frugt og grønt. Juletræet til terrassen, pyntegrønt og smukke dekorationer, er også at finde på markedet.

I anledningen af julemarkedet åbnes porten til Munkekælderen, hvor man kan få stillet sin sult og få hvilet lidt ud imellem dagens mange indtryk

Ligesom som de forrige år, forventes der omkring 2.000 besøgende weekenden over.                        

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: