Fjordvej omlægges

HVALPSUND: Allerede i næste måned kan anlægsopgaven omkring at føre Fjordvej bag om tidligere Restaurant Marina påbegyndes.

Kommunens Teknik- og Miljøudvalg har netop frigivet pengene, 2,3 mio. kr. til opgaven.

Pengene blev afsat i budgetaftalen for 2021 som del af realiseringen af lokalplanen for området. Der er i projekteringen taget videst muligt hensyn til den fremtidige anvendelse af området, jf. lokalplanen “Område for Havneomdannelse. By- og rekreative funktioner på lystbådehavn, Hvalpsund”.

Omlægning af Fjordvej bevirker, at der i fremtiden ikke vil være gennemkørende trafik på havneområdet ved lystbådehavnen til gavn for områdets brugere.

Der er i de seneste måneder, i forbindelse med projekteringen,også afholdt møde med ledningsejere, således de har mulighed for at etablere nye forsyningsledninger i forbindelse med projektet.

Desuden er der også koordineret med Aars Boligforenings byggeri på havneområdet. Ifølge direktør for Aars Boligforening, Brian Larsen, påbegyndes byggeriet af 6 boliger i sommeren 2022.

Omlægningen af Fjordvej forventes at pågå i 3 måneder fra oktober til december i år.

Vesthimmerlands Kommune overtager bygningen, hvor Restaurant Marina havde til huse til nytår. Her er planerne endnu ikke meldt ud.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: