Find og mød Holger i Farsø i dag søndag

FARSØ: De populære ”Find Holger” bøger, der bliver udgivet af forlaget Apostrof har i år 15 års jubilæum og er solgt i Danmark i 250.000 eksemplarer og på verdensplan i hele 30 millioner eksemplarer.

I dag bliver alle børn sat på en særlig opgave i Farsø Rådhuscenter – de skal nemlig finde Holger.

Selv om det nu er 15 år siden, at ”Find Holger” kom frem, godt hjulpet på vej i Danmark af Bubbers børneudsendelser, så er han stadig børnenes favorit.

Holger er nu, ligesom mange andre tegnede figurer, såsom Rasmus Klump og Byggemand Bob blevet levendegjort og kommer i levende live til Farsø på søndag.

I Farsø Rådhuscenter vil alle børn blive sat på den opgave at finde Holger – ligesom i bøgerne. De første fem børn, der finder Holger i Farsø Rådhuscenter vil der være en gratis Holger bog, som præmie.     

Foruden legen med at finde Holger optræder Holger også med sit populære børneshow på Centertorvet, som vil være fyldt med sjove konkurrencer, hvor der naturligvis er Holger-præmier til de medvirkende børn.

Holger er børnenes ven, og han drager børnene aktivt ind i sit show ved at lade dem dyste indbyrdes i en række sjove og spændende konkurrencer. Andre børn klæder han ud og lader dem spille teater. De små udstyrer han med flag og balloner, så det bliver den helt store festforestilling, når den friske og kække Holger leger med sine små venner.

Bag levendegørelsen af Holger-figuren står den populære børneentertainer John Vedholm, der har optrådt lige siden han selv var barn, og han har gennem årene medvirket i børneforestillinger bl.a. ved Dyrehavsbakkens berømmelige feriefester og Tribini Show. Ligeledes har han været i fast sæsonèngagement og arrangeret i det ugentlige Børneforum i Tivoli Karolinelund i Aalborg John Vedholm har endvidere været fast engageret som børneunderholder med bl.a. Holger-figuren på ruteskibene hos DFDS og Stena Line. Også Grønland har med stor succes haft besøg af Holger. Holger figuren er således er lagt i de bedste hænder.

Holger optræder med i alt 2 shows på Centertorvet på søndag. Imellem showene vil man kunne ”Finde Holger” i boghandlen hos Rabøl Bøger og papir. Her vil man kunne købe de populære Holger bøger til en særlig ”Holger pris” – og oveni købet får man naturligvis bogen signeret af Holger selv.   

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: