Finale på Sund og Sjov kampagnen

FARSØ: I 3 uger har Farsø Handelsstandsforening deltaget i den landsdækkende ”Tæl skridt” kampagne som Dansk Firmaidræts Forbund har stået bag. De 52 hold som stillede op fra Farsø, har haft 360 deltagere.

Farsø Handelsstandsforenings virksomhedsdyst blev vundet af Team Stil & Sko med et gennemsnit på 20.881 skridt pr. dag. Gevinsten er en check på kr.3.000 til en aktivitetsdag på Rønbjerg Feriecenter.Pokalen er til ejendom og er sponseret af Fredberg i Strandby. Fra ventsre ses Tonny Østergaard fra Fredberg, Tove, Janni, Maria, Marian,Pia, Jan og Karen Marie

I 3 uger har Farsø Handelsstandsforening deltaget i den landsdækkende ”Tæl skridt” kampagne som Dansk Firmaidræts Forbund har stået bag. De 52 hold som stillede op fra Farsø, har haft 360 deltagere.

Effekten har været, at rigtig mange har fået sat fokus på den daglige motion, og der er virkeligt blevet gået til den og været kamp til det sidste.

I Farsø Handelsstandsforening blev der afholdt en virksomhedsdyst og det blev med Team Stil & Sko Farsø som vinder. Med 20.881 skridt i gennemsnit pr. dag har de slidt på gader og fortove. Og som det blevet sagt ude i byen, ”de har også skoene til det”.

Også på landsplan har Team Stil & Sko klaret sig godt, her har der i alt deltaget 1.663 hold og Team Stil & Sko blev her placeret i top 10

Her er top 5 listen:
1.      Team Stil & Sko                           20881
2.      Tøjeksperten Farsø                       19384
3.      Walk Along                                  19328
4.      Dronning Ingrid Hallerne               17865
5.      Slagter Klausen, Kids & Nanny    16882

 

Det var det første projekt i ”Sund og Sjov i Farsø”.Nu vil udvalget se på andre tiltag, hvor der forhåbentlig kan samles lige så stor opbakning. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: