Festlig start på sommerudsalget

FARSØ: Termometret på Store Torv viste mandag formiddag kl. 9.30, 15 grader, men det var betydelig højere ”grader” der blev givet i form af rabatter i butikkerne, i anledning af sommerudsalgets start i Farsø.

Temperaturen steg da også betydeligt, da det energiske streetband Göt Net blæste udsalget i gang. Dermed blev startskuddet givet til årets sommerudsalg, som ifølge de fyldte p-pladser, trak udsalgskunder til lige fra start.       

De mange udsalgsvarer blev nøje gået igennem af kunderne og butikkerne melder om en ganske givende udsalgsstart med mange kunder.  

Udsalgsstarten var også udvidet med tre timer ekstra, nemlig indtil kl. 21.00 til at handle i, idet der var Udsalg by Night.  

Der var tilrettelagt op til flere pusterum i løbet af udsalgsstarten. Til middag var der rift om den populære udsalgsret ”Stegt flæsk med persillesovs” som mange hundrede udsalgskunder lod sig mætte af. By night var der – lig de forrige mandage, aktivitet på Store Torv, mens der blev handlet videre i butikkerne. Her var der arrangeret tyrolerfest med Göt Net og tyrolermad.

Selvom regnen generede i den grad med kraftige byger, blev humøret holdt højt, hvilket ikke mindst skyldtes Göt Net, som med sin smittende energi fik folk til at smådanse til de festlige toner og fik smilende frem på den ellers grå aften.

Farsø in the air på mandag
Sommeraktiviteterne fortsætter en mandag til, nemlig næste mandag hvor der er ”Farsø in the Air”  på programmet, hvilket naturligvis drejer sig om sommeraktiviteter, som kan få folk i vejret. Blandt andet op i en lift 30 meter over Farsø. Der kan læses mere om ”Farsø in the Air” i den avis, som lander i husstandenes postkasser på lørdag.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: