Fastelavnsfest hos Fjordgruppen

STRANDBY: I dag var der ekstra farver på gudstjenesten i Strandby kirke. Med præst, Anne Christine Benner i spidsen fulgt af faner, prinsesser, hekse, ninja’er og andre farvestrålende udklædte børn, startede fastelavnssøndag med en gudstjeneste i Strandby kirke.

Efter gudstjenesten gik den glade gruppe tilbage gennem byen med fanerne forrest til Spejderbo, hvor tønderne var hængt op og klar til at få nogle slag. Der blev gået godt til den og uddelt mange gode dask på tønden. Den største tønde hos ”Ulve” og ”Spejder” revnede først. Lidt efter gav den lille tønde hos ”Bæverne” også efter og ud væltede slik og serpentiner, som blev fordelt med rund hånd.

Der blev fundet to kattekonger og to katte dronninger som stolte kunne gå rundt med deres velfortjente kroner resten af dagen. Herefter fik alle dejlig varm kakao og fastelavnsboller ind i Spejderbo. 

Mens børnene legede udenfor, blev der afholdt generalforsamling i Fjordgruppen, med regnskabsgennemgang og beretning fra året der gik. Et par nye grupperådsmedlemmer blev tilføjet og en ny grupperådsformand skal snart findes til afløser for Ole Smed.

Så alt i alt en god og hyggelig dag i Strandby.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: