Fart og kraft

FARSØ: Nøej – hvor fedt! Dette var udbrudene fra de muskelsvindsramte børn, der for en måned siden var inviteret til Farsø af Farsø Motorcykel Klub.

Det blev til mange ture for de muskelsvindsramte børn på motorcykel.

Omkring 25 af klubbens medlemmer stillede motorcykel og sig selv til rådighed for de muskelsvækkede børn i alderen 10-11 år. Alle blev de tilbudt en tur på motorcykel, enten som bagsædepassager eller i sidevogn.      

Børnene blev hurtigt bidt af motorcyklernes fart og kraft. Kræfter som deres handicap desværre ikke kan byde dem i dagligdagen.  

Børnene var på ophold sammen med deres hjælpere på Muskelsvindfondens sommerlejr i Himmerlandscentrets Idrætsefterskole i Haverslev, og de havde alle set meget frem til motorcykelbesøget i Farsø.

Det var fjerde gang at Farsø MC Klub tilbød de muskelsvindsramte køreture og på initiativ fra en af klubbens egne medlemmer, Jan Aarup, der selv har været personlig hjælper for en muskelsvindsramt. Det første år var det i Haverslev i forbindelse med sommerlejeren, men de sidste tre gange er børnene altså blevet inviteret til Farsø, hvor klubben også har haft lejlighed til at vise sine egne faciliteter frem og byde på en hyggelig eftermiddag.    

Med hjælp fra lokale sponsorer startede dagen med frokost. Herefter stod den på rigtig mange rundture.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: