Farsø Stadion skifter navn

FARSØ: Om få uger, hvor der vil være standerhejsning for en ny fodboldsæson i Farsø/Ullits IK, – ja, så spilles der ikke længere på Farsø Stadion, for stadion har taget navneforandring til Sparekassen Danmark Arena.

Det nye navn, som foreløbigt gælder for tre år, skyldes Farsø/Ullits IK’s nye hovedsponsor Sparekassen Danmark.

Farsø/Ullits IK kunne i fredags offentliggøre nyheden.

Den 3-årige sponsoraftale blev underskrevet af formand for Farsø-Ullits IK, Magnus Bojer og Kim Nyby, der er direktør i Sparekassen Danmarks afdeling i Aars. Begge parter glæder sig over aftalen.       

Formand for Farsø-Ullits IK, Magnus Bojer (t.h) og Kim Nyby, direktør i Sparekassen Danmarks afdeling i Aars underskriver den nye hovedsponsoraftale. Foto: FUIK

Som de fleste ved har Kim Nyby, der selv er bosiddende i Farsø, et tæt tilhørsforhold til Farsø/Ullits IK’s, som han selv har været formand for i 17 år, I dag er han medlem af støtteforeningen for kunstgræsbanen i Farsø. Så derfor ved den nye hovedsponsor hvad man går ind til.

Kim Nyby siger:

– I Sparekassen Danmark brænder vi for lokalsamfundene. Derfor er det vigtigt for os at støtte de lokale fællesskaber. Det er klubber som Farsø-Ullits IK, der gør lokalsamfundene til gode steder at bo og arbejde for både vores kunder og medarbejdere. Derfor er vi stolte af at være hovedsponsor for Farsø-Ullits IK.

Farsø er dog ikke den eneste med en Sparekassen Arena. Det navn har fodboldstadion i Aars og Løgstør også, ligesom andre stadions i Nordjylland med Sparekassen Danmark som hovedsponsor.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: