Farsø Rådhuscenter inviterer til 35 års fødselsdag

FARSØ: På næste onsdag/torsdag udsender Farsø Rådhuscenter en 40 sider stor fødselsdagsavis til hele Vesthimmerland i anledning af centrets 35 års fødselsdag.

Den største fest på året
Som for mange andre, er ens fødselsdag det største der sker på året, sådan er det også for Farsø Rådhuscenter, som vil fejre fødselsdag over fire dage i næste uge, nemlig torsdag, fredag, lørdag og søndag.  

Masser af fødselsdagstilbud i butikkerne
Derfor er der lagt op til gode fødselsdagstilbud i butikkerne. Fødselsdagshandler der sågar kan udløse gavekort fra butikkerne, hvis man kan fremvise en bon på over kr. 300,- ved handel i centerets butikker.     

Programmet kan du se her, så det er med at være klar allerede fra torsdag.

Åbningsfest for Normal
Som man vil bemærke lægger fødselsdagen, torsdag kl. 9.30, ud med åbningen af en helt ny butik i Farsø Rådhuscenter, nemlig butikken Normal.

Det skal naturligvis fejres. Det bliver det i den grad hele torsdag frem til kl. 21.00 med bl.a. goodiebags til de første kunder i Normal, 300 portioner gratis kaffe med brunsviger på Centertorvet. Og ikke mindst skal alle naturligvis stifte bekendtskab med Farsøs nye butik.

Åbent til kl. 21.00 torsdag
Alle butikker i Farsø Rådhuscenter vil have åbent til kl. 21.00 torsdag, så der kan blive taget fat på alle de ”vilde” fødselsdagstilbud i butikkerne. ”Vild” skal i øvrigt tages bogstavligt, idet NordVestHimmerlands Jagtforening tager opstilling i Farsø Rådhuscenter, torsdag aften fra kl. 17.00, for at fortælle om det at være jæger, og hvad der må skydes. Der er ingen våben med, men til gengæld masser af god info, smagsprøver, udstyr, trofæer, udstoppede dyr og følekasser til børn.  

Torsdag aften vil der ved aftensmadstid også være god grund til at slå sig ned på Centertorvet til en fødselsdagsmenu, serveret af Den Gode Smag, nemlig marineret kamfilet m. flødekartofler og salat til kun kr. 35. Bemærk, at der ”kun” er 135 portioner. Så vær på plads kl. 17.30.

35 er det gennemgående tal
Tallet 35 vil i det hele taget være et meget gennemgående tal i fødselsdagstilbuddene i butikkerne og de særlige fødselsdagsaktiviteter. Eksempelvis kan man lørdag købe både othellolagkage og blomsterbuket til kun kr. 35,-

Centerfødselsdagen er også for børn
Alle dage er der indrettet et legeland for børn i den tidligere Brugsen i centret, med hoppeborg, rodeotyr og bungeerun. Lørdag og søndag udvides børneaktiviteterne sågar med en skattejagt i centret, hvor børnene skal finde dyreskilte med bogstaver. Der er naturligvis gevinst hvis man løser opgaven. Ellers er der et krus popcorn.

Hold øje med fødselsdagsavisen
Læs meget mere om Farsø Rådhuscenters fødselsdag og alle tilbuddene fra butikkerne i fødselsdagsavisen, som ender i din postkasse på næste onsdag/torsdag.

SE HVAD DER ER PÅ PROGRAMMET HER

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: