Farsø Rådhuscenter inviterer til 34 års fødselsdag

FARSØ: På næste onsdag/torsdag udsender Farsø Rådhuscenter en stor fødselsdagsavis til hele Vesthimmerland i anledning af centrets 34 års fødselsdag.

Den største fest på året
Som for mange andre, er ens fødselsdag det største der sker på året, sådan er det også for Farsø Rådhuscenter, som vil fejre fødselsdag over fire dage i næste uge, nemlig torsdag, fredag, lørdag og søndag.  

Masser af fødselsdagstilbud i butikkerne
Derfor er der lagt op til gode fødselsdagstilbud i butikkerne. Fødselsdagshandler der sågar kan udløse gavekort fra butikkerne, vin eller slik.     

Vind gavekort og gevinster  
Fredag, sætter centrets butikker nemlig sammenlagt gavekort og gevinster for kr. 12.900 på højkant. For at komme i betragtning til den ekstra gave, skal man kunne fremvise en bon fra en handel i en af centrets butikker, fredag, på minimum 300 kr., så kan man være heldig at vinde et af de mange gavekort fra butikkerne eller Farsø vin. Søndag er det børnenes tur, hvor de ved at fremvise en bon fra en i en af centrets butikker, søndag på minimum kr. 200 kan spinne på lykkehjulet og har 50% chance for at vinde gavekort eller en slikpose.       

Tilbud det er værd at køre efter
I øvrigt er butikkerne, søndag, klar med endnu flere ”gaver” i form af særlige ”søndagstilbud” som er tilbud som er værd at køre efter.

Derudover er der også underholdning ved Kimbrergarden samt salg af meget billige othellolagkager og blomsterbuketter på programmet lørdag.

Hold øje med fødselsdagsavisen
Læs meget mere om Farsø Rådhuscenters fødselsdag og alle tilbuddene fra butikkerne i fødselsdagsavisen, som ender i din postkasse på næste onsdag/torsdag.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: