Farsø Rådhuscenter byder velkommen til 34 års fødselsdag

FARSØ: Hele Vesthimmerland er inviteret til fødselsdag når Farsø Rådhuscenter – torsdag – fredag – lørdag og søndag i denne uge fejrer sin 34 års fødselsdag.

Her vil der være rigeligt at hente for indkøbsposen og andet godt.

Fødselsdagstilbud i butikkerne
Du læser lige nu fødselsdagsavisen, der er fyldt med tilbud, der er værd at køre langt efter. Mange af de nye forårsvarer er ankommet til butikkerne, og dem giver butikkerne særlig fødselsdagsrabat på – så det er med at slå til!.

Man vil også bemærke at tallet ”34” går igen i rigtig mange tilbud i butikkerne.

Skrab dig til en ekstra fødselsdagsgave 
Handler du fredag, hvor butikkerne har åbent til kl. 17.30, og bonen lyder på min. kr. 300,- fra en handel i en af centrets butikker, så har du muligheden for at ”Skrabe og Vinde” en ekstra gave. Bonen viser du på Centertorvet, hvor du kan få et af de i alt 500 skrabelodder udleveret. Her kan du være heldig at skrabe dig til et af de mange gavekort fra butikkerne i Farsø Rådhuscenter, der alle har en værdi af kr. 150,- eller måske en flaske Farsø Vin. Der er gaver for samlet kr. 12.900 – og husk du må gerne deltage flere gange. På den måde giver din handel i Farsø Rådhuscenter ekstra værdi – helt ligesom en fødselsdagsgave.

Othellolagkager og blomster til KUN kr. 34
Lørdag formiddag er der mulighed for at få en Othellolagkage med hjem til eftermiddagskaffen og/eller et bundt blomster med hjem til vasen efter en god shoppedag i Farsø. Om du vælger det ene eller det andet er prisen KUN kr. 34,-, hvilket er langt under normalprisen. Så det med at være på plads!. Kl. 9.30 går salget i gang af de 134 bundter blomster fra Blomsterforretningen Farsø. Fra kl. 10.30 er det de 134 stk. Othellolagkager fra Nørregades Bageri det gælder. Salget foregår på Centertorvet – og så længe lager haves.        

Kimbrergarden trækker gennem centret
Når en garde trækker gennem gaden, så ved man der er optakt til noget festligt. Og det er der altid når Farsø Rådhuscenter fejrer fødselsdag. Lørdag kl. 11.30 kan man opleve Kimbrergarden trække gennem Farsø Rådhuscenter for fuld musik, og hvem ved om de også tager en tur gennem nogle af centrets butikker.          

Spin & Vind for børn
Søndag vil det være en god ide, at hele familien tager på handel i Farsø Rådhuscenter, for her har børn mulighed for at vinde en ekstra gave – eller søndagsslik. Når mor eller far har handlet for over kr. 200 i en af Farsø Rådhuscenters butikker, ja. så kan bon’en udløse en gave til børnene. Men børnene skal også selv gøre en indsats med ”Spin & Vind”. På Centertorvet finder man fra kl 10.00 et stort lykkehjul. På lykkehjulet findes der kun to slags felter, ”gevinst” eller ”nitte”. Der er således 50% chance for at vinde. Der er gevinster for samlet kr. 4.200 på højkant, som er fordelt på 50 gavekort a’ kr. 50 til Bog & Ide-Farsø og 50 stk. Bland- Selv slik a’ kr. 34 fra Centerkiosken. Og husk børn må gerne deltage flere gange i løbet af dagen, for der ”spinnes” lige så længe der er gavekort og slik tilbage.   Gaverne skal straks indløses af de heldige børn på søndag, hvor der åbent frem til kl. 14.00.

Super Gode Søndagstilbud
”Slå til det bliver ikke billigere! ”, lyder det fra butikkerne i Farsø Rådhuscenter. I hele butikkernes åbningstid søndag, har butikkerne fundet særlige tilbud frem under betegnelsen ”Super Gode Søndagstilbud”. Bemærk der ikke altid er uanede mængder af disse tilbud, så når lageret af varen er tømt i butikken, så er der udsolgt!   

Husk også Åbent Bykontor og åbning af kulturugen
Når du har shoppet igennem, så bemærk også to andre særlige arrangementer i Farsø.

Hvis man har fulgt den nye Byudviklingsplan for Farsø – eller bare er nysgerrig efter at se den, så præsenteres den i Bykontoret i Farsø Rådhuscenter(tidl. Super Brugsen) lørdag formiddag.

Når specialbutikkerne i Farsø Rådhuscenter lukker kl. 13.00 lørdag, drag da videre til åbningen af Vesthimmerlands Kulturuge. Den finder i år sted hos Farsø virksomheden Versalift på Søndergården 11

LÆS FØDSELSDAGSAVISEN FRA FARSØ RÅDHUSCENTER HER

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: