test

Farsø Tri & Trim tog medaljer ved DM

FARSØ: Der blev i søndags afholdt DM i triatlon – lang distance. Distancen var 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21 km løb.

Fra DM i triatlon forrige søndag. Orla Nielsen til venstre vandt sølv og Jan Lodberg til højre vandt bronze. Begge deltog i hver deres klasse for Farsø Tri & Trim.

Stævnet foregik omkring Juelsminde med svømning i Lillebælt, cyklingen i bakkerne omkring byen og løbet på en rundstrækning inde i selve byen.

Farsø Tri & Trim var repræsenteret ved DM-stævnet med tre deltagere, som alle ydede en flot præstation. Det blev til medaljer til Orla Nielsen og Jan Lodberg. Orla Nielsen fik sølv i klassen 40 – 44 år og Jan Lodberg fik bronze i klassen 50 – 54 år.

Der blev også ved DM stævnet konkurreret om point til Blue Seventy Cup. Her blev det til en førsteplads i age-group divisionen til holdet fra Farsø Tri & Trim. På holdet var, udover Orla Nielsen og Jan Lodberg også Byrial Stagsted.

Sideløbende med stævnet blev der afholdt et åben-klasse stævne hvor alle, der ikke kørte med ved DM, kunne deltage. Dette stævne blev vundet af Lars Høyem, også et medlem af Farsø Tri & Trim.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: