Farsø ser fremad

FARSØ: Under arbejdstitlen ”9640 Fremad”, har en gruppe på initiativ af den erhvervsdrivende Farsø-borger Bjørn Jakobsen sat sig sammen, med det formål, at skubbe gang i gode initiativer for Farsø igen

Bjørn Jakobsen har taget initiativ til udviklingsgruppen ”9640 Fremad”, der har til formål at være katalysator og koordinator for Farsøs fremtidige udvikling. Nu beder han – og resten af udviklingsgruppen, borgere- og erhvervsdrivende om at byde konstruktivt ind med sine ideer til hvordan Farsø skal indrettes i fremtiden – i et projekt der bedst kan betegnes som ”Byudvikling i partnerskab”

Ud over at være ramt af krisen, mener gruppen, at Farsø områdets erhverv og befolkning i de senere år, har sat sig selv i en negativ stemning, hvor der snarere tales om overlevelse end udvikling.   

Hensigten med ”9640 Fremad”, der også bærer undertitlen ”byudvikling i partnerskab” er at få det lille lokomotiv, som Farsø hidtil har været kendt for at være, på skinnerne igen. Ikke mindst ved at få genskabt en positiv stemning i byen med initiativ, sammenhold og engagement, som involverer både borgere og erhvervsdrivende. Kort og godt skal spørgsmålet besvares ”Hvad skal der ske med vores by i fremtiden?”

”9640 Fremad” gruppen består ud over Bjørn Jakobsen også af en række andre energiske drivkræfter, der alle ønsker at gøre en indsats for deres by. Det er Jørgen Højrup Jensen, Rasmus Dige, Leif Støttrup, Candy Fröse, Jesper Sander, Nienke Jonker, Peter Tolstrup, Mads Øgaard, Knud Erik Markussen og Thomas Stentoft Jensen.

Selvsagt, skorter det ikke med gode initiativer og projekter i ”9640 Fremad”. Det første møde er allerede holdt og der er kommet mange gode ideer på bordet, som der vil blive videre arbejdet med.   

"9640 Fremad” har til formål at være koordinatoren og katalysatoren – og ikke mindst netværket, for at de mange gavnlige og konstruktive ideer og projekter for Farsøs fremtid bliver ført ud i livet. Og endnu engang understreges det, at der er tale om ”Byudvikling i partnerskab”, hvor det er ”9640 Fremad” gruppens opfordring til borgere og erhvervsdrivende, at byde ind med et konstruktivt og aktivt engagement i egen by.      

Så går du med en ide – stor som lille, skæv som veldrejet, så er du mere end velkommen til at kontakte en af personerne i gruppen. Og bemærk initiativet dækker ikke bare Farsø by, men Farsø gamle kommune som helhed.

Fra ”9640 Fremad” lyder det: – Lad os være beredt og på stikkerne med ideer og visioner, når Vesthimmerlands kommune om kort tid indkalder Farsø-området til borgermøde om udvikling af Farsø-området de næste 10-15 år. Lad resten af kommunen vide, at i Farsø arbejdes der målrettet fremad mod vækst og noget, der i bund og grund kommer alle til gode.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: