test

Farsø Rideklub klar til ny sæson

FARSØ: Børnenes skoleferie er ved at være ovre, og dermed er Farsø Rideklub også klar til at starte rideundervisningen op til den nye sæson.

Her ses Farsø Rideklubs to nye elevheste Bobby og Loui med rytterne Lea og Janni Magnusen på ryggen, mens mor – Mette Magnussen holder hestene.

I forbindelse med sæsonstarten vil der på lørdag være mulighed for at hilse på klubbens undervisere og prøve elevhestene.

Hen over sommeren har Farsø Rideklub nemlig købt to nye elevheste, som supplerer de øvrige elevheste godt, således at der er godt udvalg af heste der passer til såvel små som store ryttere.

Ligeledes har rideklubben brugt sommeren på at færdiggøre renoveringen af staldene, som allerede startede sidste efterår med at ridehallen fik et nyt tag.

Dermed er der gjort klar til at heste og ponyer kan komme på stald til efteråret i de nye lyse og venlige stalde.

Farsø Rideklub kan fra på mandag, hvor selve undervisningen begynder, tilbyde dressur og springundervisning. Desuden starter klubbens pony legestue også op igen, som ikke kræver et fast tilhørsforhold til klubben, men snarere en introduktion til det at holde hest og ride på den.

Ikke kun rideundervisningen starter op igen. De øvede ryttere får også meget snart muligheden for at deltage i efterårets stævner på såvel hjemme- som udebane.

I starten af september er Farsø Rideklub vært ved et distriktsstævne i spring for ponyer og heste. Senere på måneden gælder det et udvidet klubstævne, hvor man forventer stor deltagelse fra ryttere fra hele Nordjylland samt dele af øst- og midt Jylland.           

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: