Farsø Rådhuscenter viste vej i mørket

FARSØ: Halloween har vundet indpas ingen tvivl om det. For imellem flagermus, spøgelser, edderkopper, sorte katte og græskarhoveder blev kunderne, i sidste uge, draget af de særlige halloweentilbud i Farsø’s butikker.

Heller ikke børnene gik fri. I en særlig indrettet spøgelseslabyrint i centrets foyer, blev børnene ført igennem gyset af nogle meget venligsindede halloweenvæsener, der sågar var så gode af sig, at de delte slik ud til børnene. Bag disse aktiviteter stod 9D på Farsø skole, der havde gjort sig en stor umage med det flotte arrangement.

Også de 130 lysende græskarhoveder i og omkring centret vakte opsigt. To dage fik de lov at lyse, inden deres ejere, nemlig børn fra Vester Hornum, Ullits, Strandby, Hvalpsund og Gedsted, lørdag formiddag kom for at hente dem igen sammen med deres forældre. Ud over græskarhovedet fik børnene en lille belønning i form af en slikpose som tak for hjælpen.                    

Halloweendagene bød også på ansigtsmaling, som også satte sit aftryk på noget af personalet i butikkerne og ikke mindst de halloweenvæsener der (u)hyggede om kunderne.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: