Farsø Rådhuscenter inviterer til 28 års fødselsdag

FARSØ: I næste uge udsender Farsø Rådhuscenter en stor fødselsdagsavis til størstedelen af Himmerland i anledning af centrets 28 års fødselsdag.

Det vidner om, at fødselsdagen i den grad skal fejres, hvilket også fremgår af fødselsdagsprogrammet for de fire dage.

Inspirationsaften til forårets fester 
På fødselsdagens første dag på næste torsdag vil der være fødselsdagsåbent frem til kl. 21.00, hvilket ikke mindst skyldes, at der afholdes inspirationsaften i butikkerne og på centertorvet. Her vil der være alt at finde, hvis man her i foråret står for at afholde konfirmation, fødselsdag eller andre fester.

Stort modeshow
Midtvejs på aftenen vil butikkernes mannequiner og dressmen i alle aldre gå på catwalken på Centertorvet for at vise forårsmoden frem med særligt fokus på festtøj, konfirmandtøj, men naturligvis også nyt smart tøj til hverdagen, hår, makeup og tilbehør såsom sko, tasker og smykker.    

De unge er også velkomne
Selvom en konfirmation er en stor dag og der mange ting at holde styr på, så er det også godt med et afbræk. Derfor er der på inspirationsaftenen indrettet et ungdomshjørne af byens to pengeinstitutter med bl.a. airhockey, bordfodbold og gratis popcorn. 

Mød Gutterne på Kutterne
Fredag fortsætter centerfødselsdagen. Her vil der være besøg af Gutterne På Kutterne kendt fra TV2. Specifikt vil det være de tre søskende Jesper, Bo og Lisbeth, som kommer til Farsø. Som det fremgår af tv-programmet, så har de tre søskende deres egen fiskebutik, hvor de sælger de fisk som Jesper og Bo har fanget ude på ”hawet”. Så ud over at få en snak med de tre, så har de naturligvis også friske fisk med til Farsø, som sælges.       

Butikkerne er i gavehumør
Men ikke mindst er butikkerne i gavehumør i forbindelse med Centerfødselsdagen.

Vind gavekort for 28.000 kr.
Fredag sætter centrets butikker nemlig sammenlagt gavekort for 28.000 på højkant. For at komme i betragtning til den ekstra gave, skal man kunne fremvise en bon fra en handel i en af centrets butikker fredag på minimum 280 kr., så kan man være heldig at vinde et af de mange gavekort på henholdsvis 500, 300 og 200 kr.     

Den gyldne kundevogn
Og ikke mindst ruller Farsø Rådhuscenters eget påfund ”Den Gyldne Kundevogn” igen både lørdag og søndag. Her kan man ved at tilmelde sig, vinde en tur igennem centret med ”Den gyldne kundevogn” og få varer efter eget valg i vognen for mange tusinde kroner – ganske gratis. 

Fødselsdagsavis på næste onsdag
Dette er blot nogle af de fødselsdagsgaver til kunderne, som vil være på fødselsdagsprogrammet i Farsø Rådhuscenter.  Læs meget mere om Farsø Rådhuscenters fødselsdag i fødselsdagsavisen, som ender i din postkasse på næste onsdag.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: