Farsø lader op til By Night

FARSØ: Aftenen op til grundlovsdag, fredag den 4. juni, er der aften åbent og By-Night i Farsø. På Store Torv vil der være et væld af aktiviteter og ikke mindst mulighed for at lave en god handel. Et pænt antal af byens butikker fylder nemlig deres varebiler med varer, som bliver deres salgsbod på markedspladsen på Store Torv.

Den populære country sangerinde Wenche Hartmann gæster Farsø og By Night den 4. juni.

Sammen med markedspladsen vil der også være en udstilling af Amerikanske biler.

For børnene har Sparekassen Farsø og Farsø Handelsstandsforening opstillet en klatrevæg, hvor man kan kravle 8 meter i vejret. Der er også mulighed for at prøve High Jumpere. Sparekassen Farsø vil til denne aktivitet lave forskellige konkurrencer.

Også Hotel Farsø vil være at finde på Store Torv denne aften. De har tændt op i grillen, og vil her servere kartoffelsalat, salat og grillet kød, ligesom drikkevarer kan købes til rimelige priser. Alt dette kan nydes i det opstillede telt, til musikalsk underholdning af ”Den syngende bager” fra Farsø.

I Farsø Rådhuscenter vil der være underholdning af den populære county sangerinde Wenche Hartmann.

Som det et tradition for By Night arrangementerne, vil Nørregades Bageri sidst på aftenen kigge forbi Store Torv for at sælge friskbagte varme rundstykker.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: