Farsø kirke genindvies med koncert

FARSØ: Håndværkere og gravemaskiner er nu færdige og væk efter mere end et halvt års renoveringsarbejde af Farsø kirkes kirkerum.

Genindvielsen af Farsø Kirke markeres med en aftenkoncert på søndag med den kendte skuespiller og sanger Kurt Ravn.

Kurt Ravn er et godt koncertnavn rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid trækker et stort publikum til et meget varieret kirkeligt repertoire.

Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 har han markeret sig som en af sin generations mest talentfulde og alsidige skuespillere og sangere. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har bragt ham stor succes i musical-roller som bl.a. Jean Valjean i Les Miserables. Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade. CD-indspilningen af Maskarade udløste senere en Grammy.

Billetsalget til de begrænsede antal siddepladser i Farsø kirke startede i onsdags.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: