test

Farsø Handelsstandsforening klar med en Hot Sommer

FARSØ: Sommeren har ladet længe vente på sig, men nu hvor juli nærmer sig, så tør Farsø Handelsstandsforening i samarbejde med Sparekassen Farsø, godt slå årets sommer- og aktivitets program op som Hot Sommer, og hvor sommertemperaturen kommer til at spille en ikke uvæsentlig rolle.

Sommertemperaturen vil få en ikke uvæsentlig rolle denne sommer. Fire juli mandage kl. 9.00 vil Farsø Handelsstandsforening sommerudvalg måle den aktuelle lufttemperatur, som vil dagens rabat på udvalgte varer i butikkerne. Her ses sommerudvalget i gang med en prøvetemperatur i mandags, der altså gerne må blive lidt højere til kundernes fordel. Farsø Handelsstandsforenings sommerudvalg består af f.v. Jesper Larsen(Super Brugsen), Jens Røschmann(Tøjeksperten), Birthe Nørgaard(Inge & Birthe) og Candy Fröse(Farsø Avis)

Dagens temperatur bestemmer rabatten i butikkerne
Sidste år lagde handelsstandsforeningens sommerudvalg ud med et massivt sommerprogram. Det får en opfølger, i år, under titlen Hot Sommer.

Hot Sommer betyder fire juli mandage med sommer aktiviteter på Store Torv og åbent i butikkerne helt frem til kl. 21.00.

Åbent frem til kl. 21.00
Med Hot Sommer vil der også blive skelet til termometret. På de fire mandage i juli vil lufttemperaturen målt kl. 9.00 om morgenen. Denne temperatur vil svare til den rabat, som gives i butikkerne på udvalgte varer, 12 timer frem – altså indtil kl. 21.00 om aftenen, hvor butikkerne lukker.            

Det bliver stort!
Med andre ord kan man kun håbe på Hot Sommer i Farsø og dermed opnå store rabatter på butikkernes sommervarer. Dagens rabat vil man kunne aflæse på kæmpe termometret, som vil være placeret meget iøjnefaldende på Store Torv hver mandag. Kæmpe termometret har Farsø Handelsstandsforening ladet fremstille i samarbejde med Solhaven, som gennem årene har ladet landets største postkasse, landets største kalenderlys m.m., fremstille. Med andre ord, er der lagt op til noget stort i Farsø denne sommer, som kommer egnens borgere, turister og andre besøgende til gode.               

Fire tema mandage
De fire mandage i juli har desuden fået hvert deres tema, hvor de to første i særdeleshed et eksotisk islæt, idet Store Torv vil være udlagt med sand til Beach Volley, høvdingebold og petanque, som de besøgende by-niht fra kl. 17.00 til 21.00 inviteres til at deltage i. Det eksotiske vil desuden bestå i caribiske toner med olietønder, samba og Zumba.

De to sidste juli mandage vil bevæge sig fra det sydamerikanske til det nordamerikanske kontinent med et western og country præg, som kommer til udtryk i aktiviteter og underholdning på Store Torv.        

Hot Sommer programmet vil blive nærmere omtalt i den avis, som Farsø Handelsstandsforening udsender til hele Vesthimmmerland og sommerhusområderne, lørdag den 3. juli. 

Sommer bagagerumssalgene er i gang
Indtil da, er det med at besøge det populære bagagerumssalg på p-pladsen ved Farsø Rådhus, hver lørdag fra kl. 9.00 til 13.00. Bagagerumssalget er arrangeret af Farsø Handelsstandsforening, men det er private sælgere med alt godt fra pulterkammeret, som vil slå klappen op på bagagerummet og få gang i salget.      

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: