Farsø Festen gav rekord overskud

FARSØ: Farsø Festen har netop afholdt det ordinære repræsentantskabsmøde, hvor regnskabet for Farsø Festen 2011 blev offentliggjort. Overskuddet viste hele kr. 172.000, som nu fordeles mellem de 4 klubber bag Farsø Festen.

Formand Brian Otte kunne i sin beretning se tilbage på en byfestuge der forløb meget tilfredsstillende.

– Vi havde fremgang ved de fleste af vores aktiviteter, så vi er naturligvis meget stolte af den opbakning, som publikum viser vores arrangementer, fortsætter Brian Otte.

Specielt fredag aften og lørdag aften gav rigtig flotte omsætningsfremgange. Fredag kunne vi for 4. år i træk melde total udsolgt til vores grisefest, ligesom byfestkroen med diskotek Venus var fyldt med unge mennesker. Lørdag aften havde vi også stor succes med country aften i byfestkroen og diskotek Sound Design i Danseteltet. Vi havde for første gang gratis entré til festpladsen og Danseteltet søndag, så også her kunne vi mærke at mange mennesker havde fundet vej til festpladsen på Bakkegårdsvej.

Vi havde i år lavet aftale med Nordisk Tivolipark, der i samarbejde med Frederiksens Tivoli stod for levering af forlystelser og telte på festpladsen. Dette samarbejde forløb også tilfredsstillende, så vi kan se tilbage på en byfestuge, hvor alt gik op i en højere enhed og tilsammen gjorde at vi kan aflægge et fantastisk flot resultat med et overskud på kr. 172.204.

Der skal også lyde en stor tak til alle vores sponsorer, som støtter fantastisk flot op omkring vores aktiviteter. Specielt vores sponsorkoncept med VIP – Sponsorer er blevet en stor succes.

Kombinationen af at sponsorerne får noget igen for deres sponsorbidrag i form af adgangsbilletter og spisning til vores arrangementer, får vi stor ros for, fordi virksomhederne dermed har mulighed for at invitere deres medarbejdere med til Farsø Fest, slutter Brian Otte.

På repræsentantskabsmødet var der genvalg til Karl Johan Pedersen. Michael Rønnow og Christian Madsen blev valgt ind som nye medlemmer af komiteen, som afløsere for Hans Kaldahl og Anne Marie Vorsøe Andersen, der ikke ønskede genvalg.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: