Farsø får ny specialbutik med salg af the og kaffe

FARSØ: På lørdag åbner der en ny butik på Søndergade 19 i Farsø. Lokalerne har tidligere været frisørsalon, men er nu omdannet til en lækker specialbutik med salg af the, kaffe, håndlavede chokolader, specialøl, vin og andre specialiteter.

På lørdag åbner Trine Thellufsen, Kaffe-Laden i Søndergade i Farsø. Det er en specialbutik med salg af kaffe the, chokolader, øl, vin og andre specialiteter, som giver store smagsoplevelser.

Butikkens navn er Kaffe-Laden og indehaver Trine Thellufsen, der privat bor i Svingelbjerg, fortæller at butikken er en drøm, som nu skal realiseres.

Trine Thellufsen har mange års butikserfaring bag sig indenfor forskellige brancher, heriblandt også et par år fra en kaffebutik i Århus, som hun arbejdede i. Duften – og ikke mindst smagen af de aromatiske kaffebønner og theblade har aldrig helt sluppet Trine Thellufsen, og ej heller at få sin egen butik med salg af disse specialiteter.

Alle har ret til en kop velsmagende kaffe eller the
Selvom hun erkender, at der er forskelle mellem storbyen Århus og Farsø, så har alle ret til en velsmagende kop kaffe eller the.

Jeg har rejst rigtig meget, og alle steder husker jeg, hvor stor en betydning det har haft, at gå ind på en café og få sig en rigtig god kop kaffe eller the. Nu er det ganske vist ikke en café jeg åbner her i Farsø, for det er der endnu ikke kultur for her i Farsø, så i stedet er det i de små hjem, der skal serveres rigtig god friskmalet kaffe i mange varianter – i stedet for posekaffe.

Stort udvalg af specialiteter
I Kaffe-Laden alene har jeg 30 forskellige kaffevarianter – herunder espresso, så der skulle være en rigtig god chance for at finde den kaffe med den aroma, som man får en stor smagsoplevelse ud af at drikke. Det samme gælder de 85 forskellige te sorter, som kan mixes til endnu flere varianter, alt efter hvilken smagsretning man ønsker, lyder det fra Trine Thellufsen, der naturligvis står klar til at rådgive om specialiteterne.

Trine Thellufsen håber at kunderne vil tage den nye specialbutik til sig. Man får hurtigt smag for de gode bønner eller blade siger hun, og når man alligevel er på strøget, så kan man jo også straks tage en kage med hjem til kaffen, fra genboen Farsø Bageri, opfordrer hun.

Smagfulde gaver
Kaffe-Laden er også en god butik at opsøge, hvis man skal give en ”smagfuld” gave, lige fra en værtindegave til gavekurve fyldt med mange kvalitets smagsoplevelser. 

Kaffe-Laden åbner allerede på lørdag, og hvis man ikke ved, hvor man skal starte med sin nye kaffenydelse, så kan man passende starte med ”Farsø kaffen”. En kaffe, som Trine Thellufsen har udvalgt specielt til Farsø, som er fyldig, kraftig og krydret med en lang eftersmag.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: