Farsø får et nyt værtshus

FARSØ: I starten af juni åbner Erland Sørensen og Lone Hedegaard Christensen deres værtshus nr. 2., nemlig på adressen Søndergade 14B, som indtil for nylig rummede arkitekt tegnestue.

Her åbner Farsø’s nye værtshus i starten af juni.

I forvejen har parret, som privat bor i Svoldrup, Rytterbaren i Ranum, som også er et værtshus. Tidligere har Erland Sørensen også været medforpagter Tordenkalven i Farsø. Dermed har værtsparret et rigtig godt kendskab til lokalområdet. 

Det nye værtshus har indtil videre ikke fået noget navn, men et forslag som ”Den lille Brugs”, da huset oprindeligt blev bygget til Farsø Brugsforening, har da været oppe at vende, fortæller Lone Hedegaard. Men vi vil lade det være op til gæsterne at navngive det nye sted.

Lokalerne har værtshusparret lejet af tømrermester Niels Møller, som ejer bygningen. Han er nu ved at lægge nyt gulv i det over 100 m2 store lokale. Inden længe rykker bardisken ind, En særlig flot udgave købt i Jomfru Ane gade i Aalborg i rustfri stål og mosaik. I det hele taget er Lone Hedegaard meget bevidst om hvordan lokalerne skal indrettes, så de fremstår lyse og samtidig hyggelige.

Farsø’s nye værtshus vil få en daglig åbningstid fra 10.00 til 22.00. Lone Hedegaard vil selv stå for betjeningen i dagtimerne, hvor der også vil blive serveret kaffe og varm chokolade, mens der vil blive ansat personale til aftentimerne.   

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: