Farsø Bibliotek slår dørene op som åbent bibliotek

FARSØ: Fra i morgen slår Farsø Bibliotek dørene op som åbent bibliotek. Fremover kan man besøge biblioteket hver dag fra kl. 7.00 til 21.00.

Fra idag bliver Farsø bibliotek et åbent bibliotek med en daglig åbningstid fra 7.00 til 21.00

I aften fejres nyindvielsen af Farsø Bibliotek bl.a. med festlig musikalsk underholdning på biblioteket. Alle interesserede er velkomne til at komme og fejre dagen sammen med bibliotekernes personale i hyggelige omgivelser!

Det bliver nu nemmere at gå på biblioteket. Fremover kan man hver dag frem til kl. 21.00 lukke sig ind på biblioteket ved hjælp af sit sygesikringsbevis. Det vil sige, at man kan benytte bibliotekets tilbud både før og efter personalet har træffetid – fra tidligt om morgenen til sent om aftenen. Det kræver blot, at man er oprettet som låner ved Vesthimmerlands Biblioteker.

Det åbne bibliotek i Farsø betyder ikke, at man bliver overladt til sig selv. Ud over muligheden for selvbetjening hver dag fra kl. 7.00 til 21.00, kan borgerne i Farsø se frem til en markant bedre mulighed for at spørge personalet til råds. Personalets træffetid udvides med hele 13 timer om ugen, så det fremover vil være muligt at få hjælp 35 timer om ugen.

Initiativet med Farsø som åbent bibliotek er en del af harmoniseringen af kommunens fire biblioteker i Aars, Aalestrup, Løgstør og Farsø. Åbningstiderne er nu ens på kommunens fire biblioteker, så det er lettere at huske for de borgere, der kommer på mere end ét bibliotek. Aalestrup bibliotek har siden juni 2009 virket som åbent bibliotek, og her har borgerne i den grad taget godt imod initiativet. Muligheden for selvbetjening har givet en stigning i besøgende på 30% i Aalestrup.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: