Fannys Indramning har overtaget 2M Rammer

VESTER HORNUM: Det er nu ved at være tre år siden at Fanny Iversen i Vester Hornum åbnede sin egen forretning med indramning af spejle og billeder på Nyboesvej.

Fanny Iversen, der driver Fanny’s Indramning har netop købt 2M Rammer i Aars

Fanny Iversen var allerede på det tidspunkt ingenlunde grøn i faget med at ramme malerier, plakater og spejle ind og ej heller med hensyn til at skære glasplader til i alle afskygninger, hvad enten de skal bruges som hylder, bordplader eller som indsatser

Denne erfaring, er også baggrunden for, at indehaverne af 2M Rammer, Kasper Haldrup og Jesper Jensen ikke tøvede med at tage direkte kontakt til Fanny Iversen for at spørge, om hun var interesseret i at overtage deres forretning.   

Det var Fanny Iversen meget positivt indstillet overfor, og hun har derfor nu overtaget 2M Rammers kunder og varelager – og al indramning foregår nu på Nyboesvej i Vester Hornum.   

Fanny Iversen er egentlig uddannet i boghandel i Løgstør, men har også beskæftiget sig med meget andet end at stå i butik. Ikke mindst har hun passet regnskabet i sin mands murermesterfirma.

Interessen for glas og indramning fik Fanny Iversen for godt 10 år siden, hvor hun var ansat hos Løgstør Glas og fik lært indramningskunsten af en kollega der var tillært glarmester. Egentlig var hun ansat på kontoret, men når der var travlt i produktion, gav hun tit en hånd med for at samle termoruder. Men kunsten at ramme ind, havde trods alt hendes største interesse, og der blev flere af den slags opgaver for Fanny i værkstedet og færre opgaver på kontoret.

Løgstør Glas valgte dog på et tidspunkt at sælge indramningsdelen fra – og dermed også Fanny Iversen, der fulgte med til et indramningsfirma i Brøndum, hvor hun var indtil hun etablerede Fannys Indramning for 3 år siden.

Værkstedet har Fanny Iversen indrettet i familiens garage. Her er der god plads til at vise rammer frem for kunderne og til at arbejde med de pladskrævende indramningsopgaver.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: