Fandrup gør klar til ”Grønt rum”

FANDRUP: Det gode forårsvejr blev nydt og udnyttet til fulde, da der idag var arbejdsdag på sportspladsen i Fandrup.

I Fandrup er man ved at gøre klar til anlæggelsen af et ”Grønt rum” og en Tarzanbane ved sportspladsen. I dag blev der målt op og ryddet op.

Dagen startede som vanligt med rundstykker og en lille skarp at styrke sig på inden selve arbejdet gik i gang. Ca. 20 hoveder i alle aldre var mødt frem.

I år var arbejdet fokuseret på at klargøre sportspladsen til byens store projekt med at gøre området mere attraktiv for borgere i alle aldre.

Der er søgt og opnået penge til en tarzanbane til børnene og et ”grønt rum” med plads og mulighed for fordybelse samt samvær og spisning for byens borgere.  Der blev regnet og målt ud. Så det grønne område er nu klart til at blive plantet til og rammet ind af planter med duft, smag og flotte farver. Til gengæld blev der i stor stil tyndet ud i underskoven langs den gamle bane, så de flotte stammer og indblik til løvskoven for alvor kommer til sin ret, og de tidligere adgangsveje atter bliver nemme at bruge.

Alt i alt en god og arbejdsom formiddag, der sluttede med fælles grillmad. Næste etape er lørdag den 2. juni, en begivenhed børnene i byen længe har set frem til. Der skal Tarzanbanen sættes op og forhåbentlig er den klar til brug inden Skt. Hans.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: