Familiespejder var en succes

FARSØ: I søndags blev der for anden gang afholdt Familiespejder, hos KFUM spejderne i Farsø. Formålet med denne dag, er at give byens børn og deres forældre et indblik i, hvad det vil sige at være spejder. Dette må siges at være en succes, da over 40 mødte op til arrangementet.

Dagen startede kl. 10 med velkomst, og derefter blev familierne inddelt i hold, som skulle dyste i forskellige aktiviteter på formiddagens løb. På løbet blev der kæmpet om, at lave det højeste tårn, af skumfiduser og makaroni, flytte vand med papir, tænde bål og brænde snor over på tid, kimsleg med ting fra naturen, snudebilleløb o.s.v

Efter løbet skulle der laves mad over bål. Menuen stod på muleposer, som er en form for indbagt pizza. For de fleste var dette en udsøgt fornøjelse, sveden eller ej.

Da middagen var blevet indtaget, var der tid til lidt hyggesnak og masser af valgfrie aktiviteter. Vejret var med spejderne og børnene hyggede sig med vand til over albuerne, for at ramme mønter ned i syltetøjsglas. Mens andre gravede efter guld. Dagen sluttede af med snobrød og kaffe.

KFUM Spejderne forventer at gentage succesen igen til efteråret og håber, at endnu flere vil være med næste gang.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: