Falck skal igen køre liggende patienttransport i Vesthimmerland

VESTHIMMERLAND: Falck har vundet udbuddet af liggende patienttransport af ikke behandlingskrævende borgere og forflytninger af borgere i eget hjem for 10 nordjyske kommuner, herunder Vesthimmerlands Kommune.

Den liggende patienttransport har været sendt i fælles udbud med udsigt til en 4-årig kontrakt.  De 10 kommuner modtog 3 tilbud. Den samlede værdi af kontrakterne er endt på 6,5 mio. kr., efter at kommunerne oprindeligt havde skønnet, at prisen ville blive 13 mio. kr.

Udbuddet var opbygget sådan, at der skulle vælges én leverandør, men at kommunerne hver især skal indgå en selvstændig kontrakt med den vindende leverandør. Det skal Vesthimmerlands Kommune nu i gang med, så der kan være kontraktstart fra den 1. januar 2024  

Kontrakten ophører uden varsel den 31. december 2027, men kan dog af den enkelte kommune forlænges på uændrede vilkår i op til 2×12 måneder.

I Vesthimmerlands kommune står PreMed for 112 ambulancekørsel med baser i Farsø, Aars og Løgstør mens Region Nordjylland står for Paramedicinerbilen i Farsø og Akutbilen i Aalestrup.       

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: