test

Facebookgruppe med bekymrede borgere  

HAUBRO/VESTER HORNUM/FARSØ/HORNUM: Det er langt fra alle som er begejstrede for BioCirc’s og Wind Estate’s projekt med at omdanne området mellem Haubro, Vester Hornum, Farsø og Hornum til en kæmpestor energi-ø.

Det fremgår af flere læserbreve i denne avis i den seneste tid
Læs dem her:
Skal VE-anlæg lukke vores lokalsamfund?
Vindmøller og solceller m.m. i Svoldrup Kær, Holme, Hødalen og Mølgårdsvej
Herlighedsværdien går tabt med VE-anlæg
Byråd til salg når det kommer til VE-anlæg ?
Solceller i hjertet af Vesthimmerland

men også af en facebookgruppe med navnet ”Solceller og vindmøller i baghaven”. Facebookgruppen har eksisteret i et år tid og stiftet af Peter Thorup.      

Gruppen er for alle der interesserer sig for eksempelvis det enorme vindmølle- og solcelle projekt ansøgt af BioCirc og WindEstate med en placering opad Farsø, Hornum, Vester Hornum Havbro. I gruppen deles relevant information og der sparres med hinanden.  Derudover følger gruppen også med i BioCirc’s ansøgning om udvidelsen af biogasanlægget.

Peter Thorup skriver i gruppen: Hermed et fælles forum til at kommunikere, vidensdele og informere om alt der har med solceller og vindmøller omkring Farsø at gøre. Vi må stå sammen, for at få det bedste ud af vores hjem, bopæl og fremtid.

Uagtet hvad folks situation, og holdning må være, er det mindste vi kan gøre, at snakke sammen, for at stå så stærkt som muligt.

Vi skal have respekt for hinandens individuelle situationer og selvfølgelig huske den gode tone, lyder det fra Peter Thorup.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: