Få julesulen rystet af med en gang zumba

VESTER HORNUM: Flejsborg Gymnastik og Idrætsforening vil i år komme med et nyt tilbud til alle der mellem jul og nytår godt kunne tænke sig at få ”julesulen” rystet af inden nytårsaften.

Der bliver mulighed for at få rystet julesulet af sig, når Flejsborg Gymnastik og Idrætsforening afholder Zumba maraton mellem jul og nytår.

– Vi ved at mange idrætstilbud holder juleferie og derfor får vi os ikke rørt så meget i julen, siger Hanne Thomsen fra Flejsborg Gymnastik og Idrætsforening. Derfor vil vi i år slå dørene op for en omgang Jule Zumba Maraton, det er et tilbud til alle fra 12 år og op, uanset om man har prøvet Zumba før eller ej.

Annette Klitgaard der i efteråret blev uddannet Zumba instruktør vil stå for instruktionen og hun garanterer for at alle kan følge med og få sved på panden.

I Zumba gælder det om at turde slippe alle hæmninger, så man rigtig får sving i hofter, mave og over krop samtidig med at fødderne hele tiden er i bevægelse, derved opnås stor effekt.

Jule Zumba Maraton finder sted om aftenen den 29. december i Vester Hornum Hallen og varer 2,5 time.  

– Vi ved godt, at rigtig mange har en travlt jul, men Flejsborg Gymnastik og Idrætsforening håber på at rigtig mange har lyst til en anderledes aktiv aften i juledagene, hvor det primært er vandflaskerne og lidt frugt folk skal have med, slutter Hanne Thomsen

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: