Ertebølle liver op by night

ERTEBØLLE: En spændende og varieret historie, der rækker langt, langt tilbage i tiden. Det er hvad Ertebølle byder på, og det bliver der sat streg under i aften, når der for tredje gang afholdes ”Ertebølle by Night”.

I aften er det populære arrangement Ertebølle by Night på plakaten i Ertebølle. Atter en gang vil det være muligt at høre historier om gamle dage, fortalt af lokale Ertebølle borgere selv.

Ertebølle ser måske ud som en lille fredelig og idyllisk plet på landkortet, hvor der ikke sker ret meget, men sådan er det ikke. Lige fra Stenalderen og op til i dag er der sket mangt og meget i Ertebølle – også ting, du nok ikke ville have forestillet dig.

Ertebølle-by-night er en tur rundt i Ertebølle, hvor man får en masse nyt og spændende at vide om Ertebølle i meget gamle og knapt så gamle dage.

Med udgangspunkt fra Ertebølle Camping, guides man rundt til poster, hvor vidende mennesker vil fortælle om nogle af begivenhederne i forne dage. Det kommer både til at handle om hvordan det var at være pige i Ertebølle omkring 1950, Ertebøllehus udvikling fra restaurant til oplevelsescenter, de mange farer der lurende i Ertebølle og om hvordan det var at være husmand i Ertebølle. Der sluttes af på stranden med bål og idyllisk solnedgang.

Bag arrangementet står Ertebølle Strand Camping, Jægervejens Grundejerforening og Støtteforeningen for Stenaldercentret Ertebølle.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: