Er du ligeså langt med gaverne som julemanden – ellers få hjælp i Farsø

FARSØ: Den dygtigste planlægger med hensyn til julegaver er naturligvis julemanden. Og vi skulle hilse at sige, at han har styr på det. Men har du ?.

Ellers står butikkerne i Farsø klar til at hjælpe dig. Det er hvad enten du kommer med ønskesedler eller ej, for i Farsø gør butikkerne meget ud at hjælpe dig med den helt rigtige gave. Måske ekspedienterne i butikkerne sågar kender den du skal give gaven til.

I kommende weekend vil butikkerne igen have ekstra åbent, så du kan få gjort endnu et indhug i gavekøbene. For herefter går det stærkt, og før vi får set os om er det juleaften.

Hygge til julegaveindkøbene bliver der også til
Ud over at få juleønskerne opfyldt i Farsø, så skal der også hygge til.

Kimbrergarden

På lørdag kan man opleve Kimbrergarden spille julemusik til juleindkøbene forskellige steder i Farsø Rådhuscenter. Søndag vil duo’en M&M’s spille julejazz på Centertorvet.

Lørdag kan man også møde nissepigerne på Centergangene, der uddeler julegodter.


For børnene vil der søndag være mulighed for at pynte julepeberkager med julemønster i glasur. De vil få hjælp af tidligere deltager i Bagedysten, Sara Græsborg, der rent faktisk kommer fra Haubro.

Sara Græsborg pynter julekager sammen med børnene

For de børn der endnu ikke har afhentet deres julesok, vil der også være mulighed for det. Dog ikke i julemandens værksted, som det ellers står i programmet, men hos hans hjælpenisse Ulla i Den Gode Smag.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: