Er du fuld af gode ideer?

FARSØ: – Hører du blandt dem, som kan ryste gode aktiviteter ud af ærmet – som folk vel at mærke ønsker at deltage i?. Så har Farsø brug for din ide – og vil belønne dig for den!, sådan lyder det fra Farsø Rådhuscenter i anledning af centrets 34 års fødselsdag.

Derfor har centret lavet en idekonkurrence, hvor den bedste ide belønnes med kr. 1.000,-

Fra Farsø Rådhuscenter lyder det videre:

-Du kender det sikkert godt. Det er altid nemmest at hive en ”gammel traver” af en aktivitet frem som har gjort det godt, men der skal altså også af og til ”nye boller på suppen”.

Derfor har vi brug for din hjælp til nye aktiviteter i Farsø. Gerne aktiviteter som kan interessere rigtig mange, og som får folk til at møde frem i byen. Det behøver ikke være en enkeltstående aktivitet/arrangement, det kan også være over en længere periode. 

Det er først og fremmest ideen vi mangler – og så skal vi nok få den ført ud i livet!   

Vi håber du vil hjælpe os. Udfyld derfor kuponen med din ide og put den i den grønne konkurrencekasse på Centertorvet. Vi lader kassen stå længere end centrets fødselsdag, så du kan nå at ”gruble” lidt. Og du skal endelig ikke holde dig tilbage!. Har du flere gode ideer, som passer godt til Farsø, så kom med dem. Det kan jo være, at det er din ide vi belønner med kr. 1000. 

Hermed er opfodringen givet videre – og du kan evt. bruge nedenstående kupon.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: