En udvidelse af Farsø Rådhuscenter er tæt på at gå i gang

FARSØ: En underskrift fra Vesthimmerlands kommune på byggetilladelsen for anlæggelse af nye p-pladser – og ikke mindst de sidste formalier omkring lejekontrakter. Det er det der resterer, før spaden langt om længe kan sættes i jorden for en ca. 2000 m2 stor udvidelse af Farsø Rådhuscenter mod øst, altså en tilbygning i forlængelse af Rema 1000 og Super Brugsen.

Der klargøres til etablering af nye p-pladser ved Th. Eriksens Vej, dog afventer man en endelig tilladelse fra Vesthimmerlands kommune før arbejdet igangsættes. Som det ses, kommer de nye p-pladser til at ligge i forlængelse af eksisterede p-pladser og dermed med meget kort afstand til nærmeste centerindgang.

P-pladserne er en vigtig detalje og forudsætning for centerudvidelsen, da byggeriet og inddragelsen af de nuværende p-pladser øst for Farsø Rådhuscenter først må påbegyndes, når alle nye p-pladser er etableret lidt længere mod øst – altså ned mod det tidligere rådhus.

Det øgede butiksareal kræver også flere p-pladser end der er i dag. Entreprenørerne håber på at arbejdet med p-pladserne kan påbegyndes inden for kort tid.

Man er så småt gået i gang med forberedelserne. Man har i den forgange uge kunne se, at et hus på Th. Eriksens Vej er blevet væltet, netop for at give plads til nye p-pladser.

Nedrivningsarbejdet er ikke tilendebragt endnu. Planen er, at der sammenlagt vil blive etableret 44 nye p-pladser på ”bagsiden” af Tøjeksperten, Farsø Solcenter og Profil Optik.                  

Sådan lyder det fra Escot Ejendomme, Aalborg og Centergruppen, Farsø, der står bag udbygningen af byens handelscenter. Tegninger og detaljer for udvidelsen vil først blive meldt ud når de sidste underskrifter er på plads.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: