test

En sportslig aften

FARSØ: Ligesom så mange gange før, så var vejret meget sommerligt og byen sort af mennesker til By Night i Farsø.

Sportsaktiviteter på Store Torv.

Optræden af DGI Himmerlands Juniorhold

Babou på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter

Det var fredag aften, midt i Kr. Himmelfartsferien med fridage og fars dag lige om hjørnet, og derfor skulle der handles og hygges.

Store Torv bød på stor sportslig aktivitet, som også var det overordnede tema for denne By-Night. Flere lokale foreninger havde taget opstilling på Torvet for at demonstrere og fortælle om deres sportsgren. Om mon ikke, det kan have givet enkelte smag for at tilmelde sig en ny sport.

De mange aktiviteter, der bl.a. talte fodbold, gymnastik, håndbold og karate blev afløst af en meget flot opvisning af DGI’s Juniorhold. Opvisningen fandt sted på afspærrede del af Stationsvej og bød på både rytmeserier og springgymnastik. Holdet tager i slutningen af denne måned på opvisningstur til Tjekkiet og opvisningen i Farsø var en af de sidste generalprøver inden afgang.

Gymnasterne blev afløst af x-faktor stjernen Babou på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Det blev en halv times optræden med de kendte numre fra fjernsynet. Efterfølgende var der autografskrivning. Køen af vesthimmerlandske fans var så lang, at den en overgang gik lige igennem den tilstødende butik til centertorvet, nemlig Sportigan, så rigtig mange hundrede autografer blev det til for Babou, da han besøgte Farsø.        

Sport gik der så sandelig også i den i butikkerne, hvor kunderne slog til med 20 % rabat på størstedelen af butikkernes varesortiment. De fleste butikker melder om en dag og aften med omsætningsrekord.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: