En helt særlig fødselsdag

FARSØ: Normalt skiller en 23 års fødselsdag sig ikke ud fra andre fødselsdage, men det gør den så sandelig i Farsø Rådhuscenter. For siden sidste år er der sket en hel del. Centret har nemlig vokset sig markant større.

Centret er blevet udvidet med hele 2.000 mi en ny fløj mod øst og de tre butikker, Kop & Kande, Super Brugsen og Rema 1000 har – senest, med en måneds mellemrum kunnet invitere kunderne på  kæmpe åbningssalg i deres nye og topmoderne butikker. Endnu to butikker er på vej, nemlig Center Kiosken, der er rykket i dobbelt så store lokaler, og officielt åbner i morgen i forbindelse med centrets fødselsdag. Om en måned er det Diamanten Ure og Smykker, der rykker i Farsø Rådhuscenter.            

Derfor – nu hvor byggerodet er ved at være ovre, glæder samtlige butikker i Farsø Rådhuscenter sig til at invitere til fødselsdag. Der er fødselsdag i Farsø Rådhuscenter i de kommende fire dage.

Programmet for de fire dage fremgår af de næste sider i denne avis – og husk alle butikker også har åbent på søndag!. 

Masser af fødselsdagstilbud og Outlet varer
Alle butikker har lagt ekstra pres på deres leverandører, og derfor er der rigtig mange gode fødselsdagstilbud at gå efter i Farsø Rådhuscenter. I anledningen af fødselsdagen er butikkerne også gået sammen om et fælles Outlet i den gamle Kop & Kande butik. Her kan man virkelig gøre et kup til små penge. Her finder man restvarer, udgåede varer og 2. sorterings varer til en flad pris.        

Ingen fødselsdag uden god mad og underholdning. Især kan man fredag fremhæve menuen flæskesteg med kartofler og rødkål til kr. 33,- og naturligvis fødselsdagskringle med en kop kaffe til kr. 23,-  

Voice stjerner indtager Farsø
Tv-showet Voice – Danmarks bedste stemme, er sikkert ikke gået ubemærket over tv skærmen for nogen. Særligt ikke, fordi to lokale stjerner har været med i showet, nemlig Thomas Pedersen fra Farsø og Stella Danielsen fra Haubro. Begge optræder på Centertorvet på søndag. Men allerede på fredag kan man opleve Bjarke Rasmussen – også kendt fra Voice.

Få en ekstra gave med hjemPå lørdag uddeles der gratis buketter af roser til kunderne. Men også på søndag kan man få en ekstra gave med hjem. For hver ekspedition over kr. 150,- i centrets butikker, gives der et ballonlod til kunden. Loddet kan udløse en gave fra butikkerne – lige til at tage med hjem i indkøbsposen.        

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: