Drive-in syn uden tidsbestilling

FARSØ: Lørdag den 16.april åbner Farsø Synshal i nyopførte lokaler på Fabriksvej i Farsø.

Den 16. april slår bilsagkyndig Michael Nielsen, porten op til Farsø Synshal på Fabriksvej.

Virksomheden er nystiftet og ejet af Michael Nielsen, Farsø, der er uddannet kategori 1. og 3. bilsagkyndig fra Synshallen A/S i Aalborg.

Farsø Synshal foretager periodisk syn og omsyn på køretøjer og anhængere på op til 3.500 kg., d.v.s. personbiler, varebiler, motorcykler, traktorer, campingvogne, trailere og påhængsredskaber.

Desuden foretages der registreringssyn og toldsyn.     

Åbent mandag til lørdag
Synshallen vil have åbent fra mandag til fredag for Drive-In syn, men også for tidsbestillt syn, som også omfatter lørdage, fortæller Michael Nielsen.

Michael Nielsen har vurderet, at der er behov for et lokalt synssted, som kan benyttes af såvel private, som af erhverv, d.v.s. autoværksteder. Alle har brug for en nem og fleksibel service, som man ikke skal køre langt for at få.   

Tager bilejeren med rundt ved syn
Et periodisk syn tager normalt 20 minutter, og her tager Michael Nielsen gerne bilejeren med rundt for at inspicere bilen.   

–  Jeg gør gerne opmærksom på påbegyndende slidtage, skader eller rust, som kan blive et senere problem, hvis man ikke tager fat på det. Dermed har Michael Nielsen også en rådgivende rolle over for bilejerne. 

Lokal mand – lokalt synssted
Michael Nielsen, der som sagt hører hjemme i Farsø og privat kun bor få hundrede meter fra synshallen, er uddannet automekaniker fra Bilmessen i Farsø. For tre år siden skiftede han til et autoværksted i Aalborg og her var det at overbygningsuddannelsen som bilsagkyndig begyndte at friste. Uddannelsen foregik hos Synshallen A/S med efterfølgende job.

Optimal indretning til syn
Omkring synshallen på Fabriksvej, er den nyopført og har dermed den mest optimale indretning. Blandt andet har Michael Nielsen bygget et særligt ophøjet rullefelt til bremseprøvning, som egner sig særdeles godt til 2-akslede campingvogne og trailere.

Ganske vist åbner Farsø Synshal først den 16. april, men vil man være en af synshallens første kunder, kan man allerede nu via synshallens hjemmeside lave en tidsbestilling til denne dag – eller en af de efterfølgende, hvor Michael Nielsen forventer der bliver tryk på. Men ikke værre end man kan nyde en kop kaffe, indtil det bliver ens tur, beroliger Michael Nielsen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: