Dragefest på Strandby skole

STRANDBY: Idag var der dragefest i indskolingen på Strandby Skole. Der var mødt rigtig mange forældre op til festen.

De kinesiske piger fremførte en fin kinesisk dans.

Hele ugen igennem havde alle elever på klassetrinene fra bh. kl. – 3 kl. arbejdet tværfagligt om drager. Ugen kulminerede med dragefesten i fredags, som lagde ud med dragemusicalen ”Den onde Drage”.

Eleverne fra 2., 3. og Midi klassen havde stået for kulisser og udklædning, bl.a. en 3-hovedet drage, der var øvet dans og ikke mindst var der øvet på musiknumrene i stykket. Eleverne spillede selv på alle instrumenter lige fra bas og keyboard til trommer og klokkespil.

Efter skuespillet var der udstilling, hvor man kunne se de mange drager bh. kl. og 1. kl. havde fremstillet i uges løb. Der var både drager lavet af genbrug og 3-dimensionelle drager. Festen sluttede af med små film, som viste drage-stangdukketeater fremført ligeledes af elever i bh. kl. og 1. kl.

Mens eleverne i indskolingen havde emneuge om drager, havde de store elever klasselæreruge og "fagenes festuge". Fagenes festuge vil sige en hel uge, hvor der i alle timer udelukkende er henholdsvis håndarbejde, sløjd og hjemkundskab.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: