DL Auto er blevet trailerforhandler

VESTER HORNUM: Da indehaverne af DL Auto, Danny og Ann Laustsen for et stykke tid modtog en invitation fra trailerproducenten Variant i Vejle, til at blive forhandler af deres trailere, skulle der ikke lang betænkningstid til.

DL Auto på Flejsborgvej er blevet forhandlere af Variant trailere. Her ses indehaverne Danny og Ann Lausten ved udvalget af trailere.

– Mig bekendt er der kun to forhandlere af trailere i Vesthimmerland i forvejen, nemlig i Løgstør og Aars, så jeg synes det er på tide at Farsø-området også får deres forhandler af kvalitetstrailere, siger Danny Laustsen.  

Variant, som er et dansk kvalitetsmærke, har været producent af trailere siden 1975 og som henvender sig til både professionelle og private kunder.

Det er da også et pænt udvalg af fritids- og erhvervstrailere, som DL Auto allerede har fået hjem og som står til udstilling foran automekanikerværkstedet på Flejsborgvej i Vester Hornum.

Danny Lausten fortæller at trailerne, uanset størrelse leveres med næsehjul og presenning indeholdt i prisen. Trailerne fås med alu, stål eller trækasse. Men også ekstra tilbehør, såsom ekstra sider, høj presenning, netsider, hardtops, slisker kan bestilles hos DL Auto. Og skulle traileren på tidspunkt trænge til en reparation klarer Danny Laustsen også det.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: