Diamanten glæder sig over sin nye placering i rådhuscentret

FARSØ: Diamanten smykker og ure har nu befundet sig i sine nye lokaler i Farsø Rådhuscenter i knap tre uger. En flytning, som får ros af kunderne og som indehaver Sofie Christensen allerede har mærket meget til.

Indehaver af Diamanten, Sofie Christensen (i midten) glæder sig over flytningen til Farsø Rådhuscenter. Her ses hun med to af sine tre medarbejdere. Maria og Jeanette. Melissa var ikke til stede ved fotograferingen.

– Det her er byens hovedstrøg og centrets bedste placering, det kan jeg virkelig godt mærke, siger Sofie Christensen.

Imens Farsø Avis er på besøg en fredag formiddag er butikkens tre ekspedienter konstant i færd med at ekspedere kunder.   

– Mange kunder får lyst til at kigge ind i til os, og vi sælger betydelig flere smykker og ure i spontant køb end tidligere, hvor det typisk var ønskegaver vi sendte over disken, siger Sofie Christensen.

Selvom Diamanten har fået et 60m2 større butiksareal i Farsø Rådhuscenter er der ikke kommet flere varer til. Til gengæld er smykker og ure bedre udstillet end tidligere.

– Kunderne glæder sig over at kunne trille ind i butikken med en kundevogn, ligesom vi har gjort rigelig plads til et sofahjørne, hvor man i ro og fred kan prøve smykker, siger Sofie Christensen.

Midt i butikslokalet finder man også tre træstammer fra gulv til luft.

– Det var en sjov ide vi fik for at skabe hygge, og især mange børn undrer sig over skoven inde i butikken, og skal lige ind at røre. Så nu er træerne nærmest blevet et trækplaster, forklarer Sofie Christensen, der først og fremmest ønsker, at kunderne skal føle sig velkomne i butikken.                               

På fredag afholder Diamanten åbningsreception i sine nye lokaler.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: