test

DGI talent-gymnaster optræder by Night

FARSØ: Når Farsø Handelsstandsforening iaften afholder Sports by Night er der naturligvis også masser af sport på aftenens program.

Ud over at en række lokale sportsklubber vil deltage på Store Torv med sportsaktiviteter, vil der også blive lejlighed til at opleve DGI Himmerlands Juniorhold.   

Holdet består af 41 gymnaster, 15 drenge og 26 piger i alderen 14-18 år. De går alle til daglig på flere lokale hold og på DGI Himmerlands juniorhold. Gymnasterne er samlet fra hele Vest- og Østhimmerland fra bl.a. Løgstør, Farsø, Aars, Hobro, Hadsund, Arden, Skørping og Nørager

Holdet skal i starten af sommerferien på gymnastikrejse til Tjekkiet, hvor de skal vise, hvad dansk gymnastik står for. De skal lave opvisninger på skoler, campingpladser og på torve i bl.a. Pragh.

Opvisningen er sammensat af fællesserier, rytmeserier – bl.a. med tøndebånd, springkoncept og trampolinspring. Et program der byder på kraftfulde spring, sjove sektioner og yndefulde rytmeserier.

Gymnasterne investerer en del af deres fritid i holdet og går til opgaven med masser af engagement, humor og energi. Hvor andre teenagere glæder sig til weekenden for at kunne slappe af, tager gymnasterne helt frivilligt til en 7 timers træning lørdag og 2 timer om søndagen.

Inden at holdet tager til Tjekkiet den 26. juni tager det ud og giver smagsprøver på deres opvisningsprogram – og således også i Farsø i aften til by Night.  

Aftenen vil bl.a. også byde på et andet talent, nemlig en optræden af X-faktor stjernen Babou.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: