Det er ikke så ringe endda i Strandby

STRANDBY: Da finanskrisen også ramte Strandby for nogle år siden, måtte sølvsmed Tonny Østergaard tænke nyt.

Her ses fem af Fredbergs ansatte på Bella messen i år: fra venstre Janni, Maibritt, Birgitte, Tonny og Karen. På billedet mangler den nyansatte multimediedesigner Lise.

Han besluttede derfor at udvide sin webshop til også at omfatte salg af vielsesringe – mange vielsesringe. Målet var dengang at have Danmarks største udvalg, og det er med næsten 3000 modeller nu blevet en realitet. De mange valgmuligheder, til en hver pengepung, trækker også folk til forretningen i Strandby. Kunderne kommer fra nær og fjern. Selv om mange handler over internettet, er der også mange der gerne vil se og prøve inden de køber, fortæller Tonny Østergaard.

På bryllupsmesse
Først på året pakkede Tonny Østergaard alle herlighederne, for at udstille på bryllupsmesser i København, Århus og Ålborg. Det var en stor succes og kunderne var begejstrede for det store udvalg. Mange købte vielsesringene på selve messen, mens andre efterfølgende valgte at bestille over nettet. Der er noget for enhver smag, fortæller Tonny Østergaard. Der er det traditionelle som guld og sølv, men også det nye som carbon, tungsten og keramik viser kunderne stor interesse for. 

Travlhed kræver flere folk
Der er gang i den hos smykkefirmaet Fredberg, der nu er oppe på 6 ansatte. Tonny Østergaards idé med at sælge vielsesringe over internettet har heldigvis været rigtig god. Det har derfor været nødvendigt, yderligere at ansætte multimediedesigner Lise Würtz, til at hjælpe til med salg og marketing.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: