Det er i Ertebølle det sker

ERTEBØLLE: Man foranlediges til at sige, at uge 30 bliver for Ertebølle, som uge 29 er for Skagen, nemlig masser af mennesker, masser af aktiviteter og særligt onsdag i næste uge – masser af mandehørm. 

Men indrømmet, et målestoksforhold mindre end Skagen, men der er ingen tvivl om, at det er i Ertebølle det sker.

Initiativtager er Ertebølle Strand Camping, der lige nu har pladsen fyldt med gæster.

-Men vi laver lige så meget vores sommerevents for byen og områdets gæster, siger campingpladsejer Lars Brandt.

Kunstudstilling
Allerede i denne uge kan man kigge på kunst i ”Den Gule Gård” på Gl. Møllevej 22, der også tillhører campingpladsen. Her udstiller bl.a. Aalestrup kunstneren Poul Spanggaard og andre kunstnere.

Fjordens Dag
På lørdag finder fire timers familiearrangementet ”Fjordens Dag” sted. Det sker på Sønderstrand og afvikles i samarbejde med Ertebølle Borgerforening og Stenaldercenter Ertebølle, også kaldt Ertebølle Samvirke.

Under ledelse af en naturvejleder fra Stenaldercentret vil livet under vandet i Limfjorden blive udforsket. Det sker iført waders og udstyret med vandkikkerter, net og spande. Inde på land vil borgerforeningen stå klar med salg af fiskefrikadeller og drikkevarer.

Lune Carlsen
Tirsdag vil der blive stillet borde og stole an på p-pladsen foran Cafe Ertebølle. Her vil der være musik og hygge med Lune Carlsen, der hører blandt Danmarks bedste Kim Larsen kopier. Med til hyggen hører pølser og fadøl.

Far og søn dag – ægte mandehørm
Onsdag er der dømt mandehørm – eller i i hvert fald far og søn dag på Ertebølle Camping. Her vil der være mulighed for at kigge på helt nye biler fra Toyota, Hyundai og Suzuki fra Aars. Men der vil også være mulighed for at kigge på bomstærke monstertraktorer. Der vil være veteranknallerter fra Aalestrup Classic og en lift fra Versalift, så man kan se det hele lidt ovenfra.

Ertebølle Strand Camping har haft flere særarrangementer gennem tiden, hvor mandehørms dagen er endnu et af dem. Det er Lars Brandt der selv fik ideen og ringede rundt til bilforhandlere og andre om de kunne tænke sig at kommer til Ertebølle. Eventen har grebet om sig, hvilket betyder at p-pladsen foran Cafe Ertebølle ikke rækker. Derfor bliver en del af marken overfor inddraget til udstillinger, ligesom besøgende opfordres til at parkere på p-pladsen på Gl. Møllevej i stedet for langs Ertebøllevej.

Igen vil der være mulighed for at købe pølser, is og drikkevarer i forbindelse med aktiviteten.

SE PROGRAMMET fra Ertebølle Strand Camping her 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: