Det er ”hot” at tage til Hot Sommer i Farsø

FARSØ: Også sæsonens 2. Hot Sommer aften, mandag aften i Farsø, med temaet ”Outdoor” var ”hot”.

Der var stor interesse for denne Hot Sommer aften, og byen fik virkelig mulighed for at vise overfor egnens sommergæster – som der var rigtig mange af, at Farsø er byen – hvor der handles, der ligeledes er byens slogan og ikke kan fornægtes.        

Midtbyen var fyldt med mennesker. Det var som om alle var enige om, at man skulle en tur til Farsø.    

Populært af få sin aftensmad i Farsø mandag aften
Der var således allerede ved aftenens start fyldt med spisende til Street Food på byens udendørs torve og centertorvet i Farsø Rådhuscenter, der alle bød på forskellige retter leveret af lokale madleverandører.  

Vejret var også særdeles sommerligt og hvem kunne ikke tænke sig at slå sig ned i aftensolen med en kølig fadøl og lytte til Kim Larsen numre fra Lune Carlsen.  

Politikerdyst
Kl. 19.00 lagde Bjørn Jakobsen og Uhrehøje an til dyst på Stationsvej.  ”Politikerdysten” stod mellem fire af Vesthimmerlands kvindelige byrådspolitikere. På hold 1 fandt man Signe Nøhr og Liselotte Lynge. På hold 2 Inger Nielsen og Theresa Berg Andersen.  

I alt seks dyster skulle byrådspolitikerne igennem før vinderholdet var fundet og kunne hejse Dannebrog som bevis på sejr.

Først skulle der skydes med bue og pil, så samles et puslespil, kastes pinde i en balje – med bind for øjnene, fyldes vand i et rør, flækkes træ med en økse og til sidst lave ild for at brænde en snor over.

De første fem discipliner vandt hold 2 bestående af Inger Nielsen og Theresa Berg Andersen med et solidt forspring. Men alt blev sat over styr i sidste disciplin, hvor det var svært at få ilden til at brænde. Med andre ord Signe Nøhr og Liselotte Lynge vandt indenom og tog sejren. 

Næste mandag er temaet for Hot Sommer i Farsø landmandsliv.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: