Der var fodbold jubilæumsfest på Beach Town Arena – FOTOS

STRANDBY: I denne uge blev der afholdt festuge i Strandby

Selvom idrætsugen der senere år har været omdøbt til Festuge, så man ikke skal tro at det kun drejer sig om fodbold, så var en fejring af Strandby IF’s 90 års jubilæum uden fodbold naturligvis ikke til at komme uden om.

Strandby IF og Strandby Borgerforening stod sammen bag festugen. Fodboldklubben stod for kampene på stadion, den populære fedtmuleturnering samt jubilæumsfejringen lørdag, mens borgerforeningen stod for resten.

På festens første og anden dag, som var meget regnfulde, blev der spillet træningskampe i serie 3 og oldboys samt startet op på kortspillet Fedtmule.

Dysten torsdag aften

Torsdag var fodboldfri dag. Her havde Gå banko ca. 30 deltagere og 70 plader blev solgt. Grillaften var også velbesøgt og blev fulgt op af en dyst koordineret af Kalle Serritslew og Jan Hornbæk fra borgerforeningen. 4 hold var meldt til og de skulle gennem pudekamp, to-mandsspil, kryds og bolle og bazookaskydning, inden vinderholdet kunne findes. Det var holdet ”fodbolddrengene” der vandt, bestående af Jakob, Mads og Morten.

Ad flere gange i løbet af festugen blev der udtrukket vindere i amerikansk lotteri
Strandby IF spiller mod Nørager/Rørbæk IF

Fredag aften havde Krocket-turneringen fire deltagende hold og samme aften spillede Strandby IF sæsonens første turneringskamp på hjemmebane. Det var imod Nørager/Rørbæk IF. Desværre blev det et bittert nederlag på 3-1 til Strandby.

Fredag aften blev årets Fedtmulevinder fundet. Det blev Henning Andersen, der også har vundet titlen før.

Spillere fra 94-95 spillede jubilæumskamp

På den store jubilæumsdag lørdag, blev der spillet nostalgisk fodbold anno 1994-95. Benny Brink havde fundet frem til spillerene fra dengang og de tog sig en kamp på Beach Town Arena mens mange jubilæumsgæster så til fra tilskuerrækkerne.

Over middag blev Strandby IF’s nye multi-kunstgræsbane indviet med sin første turnering. Deltagerne kom fra den Floorball klub på ca. 30 personer, der i vinterhalvåret ugentlig spiller floorball i Strandby Hallen. Nu er sæsonen blevet udvidet med multibanen, så der kan spilles hele året rundt. 

Den nye multibane til bl.a. floorball lagde kunstgræs til sin første turnering

-Vi er ca. 30 der spiller floorball, mange med rødder i Strandby IF, og vi startede op for 12 år siden fortæller Bjarne Pedersen. 

Deltagerne er fra 16-60 år, selv har Bjarne sin egen søn på holdet. Sådan er det også med andre hvor far og søn har fået en fælles interesse for floorball.  

Den nye bane kan bruges af floorballspillerne når de har lyst, men også af de andre foreninger i Strandby.  Det er Strandby IF’s bane og det er også fodboldklubben der har stået for fundraising og opbygning af banen. En flot jubilæumsgave til byen og stadion i 90 året. 

Straffesparkskonkurrence. På mål Mike Bunde. Skytte Benny Brink

Lørdag eftermiddag bød også på den traditionsrige straffesparkskonkurrence og veteranturnering.

Lørdag var der kaffe og kage i festteltet

Lørdag aften sluttede festugen og jubilæumsfejringen af med en teltfest med 156 tilmeldte deltagere til spisning. Efter maden stødte flere til.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: