Der blev ryddet op i Ullits

ULLITS: En rengøringskolonne, bestående af såvel voksne som børn, begav sig i søndags ud i gaderne i Ullits, for så at sige at støvsuge området for plastik, dåser, papir, glas og andet affald, der havde forputtet sig langs fortovene og grøftekanterne. Også byens fællesarealer blev finkæmmet for affald.

Rengøringskolonnen i Ullits klar til afgang

Såvel børn som voksne deltog i affaldsindsamlingen i Ullits

Det var Ullits Borgerforening, inspireret af andre landsbyer i området, der havde valgt at tage udfordringen op mod affaldet. Et initiativ der helt sikkert vil blive fulgt op igen næste år, for der var fangst!.

Såvel børn som voksne deltog, og de var lidt overraskede og forargede over hvad de fandt. Særligt bunkevis af glasskår på fortovene og efterladenskaber efter hunde, synes de renlige Ullits borgerne, husejerne og hundeejerne i Ullits burde tage større ansvar for at få ryddet af vejen.        

Kl. 9.00 mødtes rengøringskolonnen i borgerforeningens pavillion til rundstykker, som var sponsoreret af den lokale købmand, og kaffe således alle var tanket op med energi til et par timers affaldsindsamling.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: