Der blev festet på Lounsgaarden

HVALPSUND: Tilbage i februar måned søgte leder på Botilbuddet Lounsgaard, Ann Jørgensen et tilskud hos aktivitetspuljen i LEV, som var blevet etableret for sociale tilbud til at starte sociale aktiviteter op igen efter corona.

-Vi var heldige at få et tilskud og ønsket blandt vore beboere var at få en havefest med pølsevogn og besøg af Birthe Kjær eller Kandis. Det var noget af et ønske og vi tog udfordringen op og vi forsøgte at skabe kontakt. Det lykkedes at få en god aftale med Johnny Hansen fra Kandis om at komme og give solo koncert for de 19 beboere i vores botilbud og dagtilbud, fortæller Ann Jørgensen og fortsætter:

1. juni kl. 11.00 startede vi i det skønneste vejr med en masse gode grin – vi har de skønneste unge mennesker på vores botilbud. De forstår at feste og danse.

Til dagens havefest var der lejet en pølsevogn, pyntet fint med flagranker og balloner. Der var fri bar med et stort udvalg af drikkevarer, chips og sluch-ice.


Humøret var højt dagen igennem – og vejret kunne de også dårligt have ønsket sig bedre på Lounsgården

Det var i øvrigt første gang alle medarbejdere og beboere var samlet siden Corona lukkede ned for over et år siden. Alle var nu vaccineret og det skulle fejres ovenpå en lang nedlukning med besøgsrestriktioner.

– Gensynsglæden var fantastisk rørende både for beboere og medarbejdere på Lounsgaarden. Havefesten blev lige sådan beboerne havde ønsket det. Det blev den skønneste dag, siger Ann Jørgensen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: