Der blev danset, vrikket med hofterne og svedt!

FARSØ: Zumba® Fitness feberen har ramt Farsø!. Farsø Gymnastikforening er, med de 2 instruktører Vibeke Rokkedahl og Helle Jensen i front, med på dillen og har startet ikke mindre end 3 Zumba® Fitness hold i maj måned.

Zumba® Fitness feberen har ramt Farsø! 120 deltagere, fordelt på 3 hold træner lige nu i regi af Farsø Gymnastikforening, en gang om ugen i Dronning Ingrid Hallerne.

Tirsdag i sidste uge introducerede de to instruktører det første hold på 35 deltagere for den latinsk inspirerede danse-fitness i Dronning Ingrid Hallerne. Deltagerne, der er i alle aldre, var dybt koncentreret og forsøgte at følge de nye øvelser, hvor der svinges hofter til glad musik.

Træningen er en skøn blanding af dans og fitness, og giver med sit høje tempo en god forbrænding. Zumba® Fitness er yderst motiverende på grund af den gode stemning, den gode musik og sveden på panden. Man behøver ikke tænke over hvordan man danser, for det vigtigste er at have det sjov, samtidig med at man forbedrer konditionen.

Formand for Farsø Gymnastikforening, Louise Michelsen, glæder sig over, at have fået uddannet 2 instruktører til en forhåbentlig spændende sæson. Zumba® Fitness er et registreret varemærke og en forening kan ikke uden videre oprette hold og kalde det Zumba. Det kræver certificerede instruktører at tilbyde Zumba® Fitness. Både Vibeke Rokkedahl og Helle Jensen har deltaget i et officielt ”Zumba Basic One” forløb og begge er desuden medlem af Club Zumba, som løbende sørger for ny musik og inspiration til de 2 instruktører.

Louise Michelsen oplyser, at Farsø Gymnastikforening selvfølgelig tilbyder nye Zumba® Fitness hold til gymnastikforeningens sæsonstart i efteråret, som vil blive annonceret.   

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: