Der blev danset og danset til regnen den faldt

HOT SOMMER FARSØ: Mandag aften blev der danset og danset på Store Torv i forbindelse med Samba by Night.

Poco Loco gjorde store øjne blandt publikum

Farsø populæreste sport – Zumba på Store Torv

Calypso rytmerne lød på Store Torv.

Dagen igennem var vejrudsigten blevet fulgt, og det var ikke med hensyn til temperaturen, som ellers har en stor betydning for varernes pris i butikkerne, men et skybrud med lyn og torden, som der var blevet varslet om.     

Og da der efterhånden var blevet danset ”regndans” i et par timer til Sambatrommer og Zumbarytmer, på Store Torv, kunne de vuggende skyer ikke længere holde på vandet og de udendørs aktiviteter måtte stoppe.

Men indtil da, altså fra kl. 17.00 havde der været et hyggeligt leben på Store Torv med Beach Volley, Petanque, Calypsomusik og udendørs servering i det opsatte telt.

Især de to optrædener af Aalborg karnevalets sambagruppe Poco Loco vakte opsigt i bybilledet. Den fjerbesatte hovedbeklædning, svingende hofter og den lette pailletbesatte beklædning er ikke noget man ser hver dag i Farsø. – Så flot og medrivende så sambagruppen ud, da den indtog Farsø!.

Noget lige så medrivende er Zumba blevet i Farsø. Ligesom forrige mandag gav Farsø Gymnastikforenings Zumba dansere en opvisning på Store Torv. Zumba rytmerne fik det massivt fremmødte publikum til at vippe med på rytmerne, og nogen sågar til at danse rundt med Zumbagruppen. Så mon ikke Farsø Gymnastikforening atter engang vil opleve en overvældende deltagertilstrømning til Zumba, når sæsonen atter starter op til efteråret.

Dagens temperaturrabat, der tydeligt kunne aflæses på kæmpetermometret på Store Torv, var for øvrigt denne mandag på 17 grader, altså 17 % rabat på udvalgte varer i butikkerne.

På mandag er der atter by-night i Farsø. Denne gang med start på sommerudsalget.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: